Masszázsról bővebben

kombinált kezeléseink izom ill izületre

Kinek javasoljuk a hátmasszázst?

Kinek javasoljuk a hátmasszázst?A hátfájás számos embert érint manapság. Rengetegen vállalnak közülünk ülő- vagy éppen nehéz fizikai munkát vagy élnek stresszes életmódot, amely a kellő odafigyelés hiányában könnyen az egészségükbe kerülhet. Egyik lehetséges eszköz ez ellen, ha teszünk izmaink, és ezáltal szervezetünk egészségéért például masszázs kezelések segítségével.

A masszázs kezelés kifejezetten azok számára ajánlott, akik váll-, hát- vagy derékfájdalmakkal küzdenek. A feszült életvitel, a helytelen testtartás vagy épp a túlterheltség mind-mind megnyilvánulhat az előbb felsorolt problémák valamelyikében. A rendszeres masszázs kezelések nem csak a már kialakult problémák enyhítésére, hanem azok megelőzésére is kiválóan alkalmasak.

A hátmasszázs során a masszőr a nyakszirttől egészen a keresztcsigolyáig masszíroz, így számos fájdalmas izomcsomótól szabadíthat meg minket. A masszázs nem csupán izmainkra, de keringésünkre és ezáltal anyagcserénkre is rendkívül jótékony hatással van, továbbá elősegítheti bizonyos sérülések gyógyulását is.

Jöjjön el hozzánk Ön is, ha egy frissítő masszázsra vágyik!

 

Mi a lágy csontkovácsolás? 

masszázsAmikor egy betegség, probléma felüti a fejét a szervezetben, ahhoz, hogy legyőzzük, annak okát kell felkutatni és megszüntetni. A tünetek kezelése csak félmegoldás, csupán időnyerést jelent, de nem gyógyulást. A lágy csontkovácsolás is az előbbire törekszik.

A lágy csontkovácsolás mozgásszervi panaszokra jelent gyógyírt, a gerinc panaszait igyekszik orvosolni. Ez a módszer a manuálterápia azon irányzata, ami az emberi csontok és ízületek korrekciós kezelésére alakult ki. Több, különböző technikából épül fel, így ötvözi a kiropraktika, az oszteopátia és a népi csontkovácsolás egyes elemeit.

A csontkovácsok nyújtással, lazítással, mozgatással igyekeznek segíteni a testnek rátalálni újra a helyes tartásra, az ízületeket visszaterelni a helyükre. Ellazítja az izomzatot, az idegrendszert és stimulálja a nyirokrendszert is.

A lágy csontkovácsolás egy lágyabb, kíméletesebb technika, ahol nem az erő a meghatározó a kezelés alkalmazásakor, hanem speciális, kíméletes mozdulatok.

Győződjön meg a lágy csontkovácsolás hatékonyságáról és próbálja ki!

A korrekciós masszázsról rövidentermészetgyógyászat.eu korrekciós masszázs

Napjainkban a masszázshoz elsősorban egy kényeztető, relaxációt elősegítő tevékenységet párosítunk, ám emellett nem szabad megfeledkeznünk a gerincre gyakorolt jótékony hatásairól sem!

A korrekciós masszázs olyan speciális kezelés, mely során a letapadt izmok korrigálásáról, azok görcseinek enyhítéséről és a csigolyák helyretételéről beszélhetünk. A masszázs kezelés előtt mindenféleképpen állapotfelmérést végzünk, hogy lássuk az orvosolandó problémát.

Leginkább a gerincproblémáknál találkozhatunk korrekciós eljárással, ahol a masszázs kezelés végére az eredeti természetes állapot állítható vissza. A korrekciós masszázs során a nyaki tájékon enyhe vibrációs érzést tapasztalhatnak a kliensek, ám súlyosabb gerincbántalmaknál a görcsös, tömött nyaktáji izomzat miatt némi kellemetlen érzést is okozhat.

 

Ha úgy érzi, hogy ideje lenne megszüntetni gerincproblémáit, enyhíteni fájdalmait, és szeretne végre újra teljes életet élni, látogasson el hozzánk, és vegye igénybe masszázs kezeléseinket!

Related Post

Masszázs masszőr szolgáltatások: