Masszázsról bővebben

kombinált kezeléseink izom ill izületre

Kinek javasoljuk a hátmasszázst?

Kinek javasoljuk a hátmasszázst?A hátfájás számos embert érint manapság. Rengetegen vállalnak közülünk ülő- vagy éppen nehéz fizikai munkát vagy élnek stresszes életmódot, amely a kellő odafigyelés hiányában könnyen az egészségükbe kerülhet. Egyik lehetséges eszköz ez ellen, ha teszünk izmaink, és ezáltal szervezetünk egészségéért például masszázs kezelések segítségével.

A masszázs kezelés kifejezetten azok számára ajánlott, akik váll-, hát- vagy derékfájdalmakkal küzdenek. A feszült életvitel, a helytelen testtartás vagy épp a túlterheltség mind-mind megnyilvánulhat az előbb felsorolt problémák valamelyikében. A rendszeres masszázs kezelések nem csak a már kialakult problémák enyhítésére, hanem azok megelőzésére is kiválóan alkalmasak.

A hátmasszázs során a masszőr a nyakszirttől egészen a keresztcsigolyáig masszíroz, így számos fájdalmas izomcsomótól szabadíthat meg minket. A masszázs nem csupán izmainkra, de keringésünkre és ezáltal anyagcserénkre is rendkívül jótékony hatással van, továbbá elősegítheti bizonyos sérülések gyógyulását is.

Jöjjön el hozzánk Ön is, ha egy frissítő masszázsra vágyik!

Mi a lágy csontkovácsolás?

masszázsAmikor egy betegség, probléma felüti a fejét a szervezetben, ahhoz, hogy legyőzzük, annak okát kell felkutatni és megszüntetni. A tünetek kezelése csak félmegoldás, csupán időnyerést jelent, de nem gyógyulást. A lágy csontkovácsolás is az előbbire törekszik.

A lágy csontkovácsolás mozgásszervi panaszokra jelent gyógyírt, a gerinc panaszait igyekszik orvosolni. Ez a módszer a manuálterápia azon irányzata, ami az emberi csontok és ízületek korrekciós kezelésére alakult ki. Több, különböző technikából épül fel, így ötvözi a kiropraktika, az oszteopátia és a népi csontkovácsolás egyes elemeit.

A csontkovácsok nyújtással, lazítással, mozgatással igyekeznek segíteni a testnek rátalálni újra a helyes tartásra, az ízületeket visszaterelni a helyükre. Ellazítja az izomzatot, az idegrendszert és stimulálja a nyirokrendszert is.

A lágy csontkovácsolás egy lágyabb, kíméletesebb technika, ahol nem az erő a meghatározó a kezelés alkalmazásakor, hanem speciális, kíméletes mozdulatok.

Győződjön meg a lágy csontkovácsolás hatékonyságáról és próbálja ki!

A korrekciós masszázsról röviden

természetgyógyászat.eu korrekciós masszázs

Napjainkban a masszázshoz elsősorban egy kényeztető, relaxációt elősegítő tevékenységet párosítunk, ám emellett nem szabad megfeledkeznünk a gerincre gyakorolt jótékony hatásairól sem!

A korrekciós masszázs olyan speciális kezelés, mely során a letapadt izmok korrigálásáról, azok görcseinek enyhítéséről és a csigolyák helyretételéről beszélhetünk. A masszázs kezelés előtt mindenféleképpen állapotfelmérést végzünk, hogy lássuk az orvosolandó problémát.

Leginkább a gerincproblémáknál találkozhatunk korrekciós eljárással, ahol a masszázs kezelés végére az eredeti természetes állapot állítható vissza. A korrekciós masszázs során a nyaki tájékon enyhe vibrációs érzést tapasztalhatnak a kliensek, ám súlyosabb gerincbántalmaknál a görcsös, tömött nyaktáji izomzat miatt némi kellemetlen érzést is okozhat.

Ha úgy érzi, hogy ideje lenne megszüntetni gerincproblémáit, enyhíteni fájdalmait, és szeretne végre újra teljes életet élni, látogasson el hozzánk, és vegye igénybe masszázs kezeléseinket!

Reuma és izomfájdalmak kezelése

Reuma és izomfájdalmak kezeléseA masszázs kezelések nem csak abban segítenek, hogy ellazuljunk, hanem számos betegség esetében is hatékony megoldás lehet. Alkalmazható akár kúraszerűen is, esetleg egyéb kezelések mellett, hogy tartós eredményt érhessünk el.

Az izomfájdalmak esetében teljesen logikus, hogy a megfelelő, szakértő módon elvégzett gyógymasszázs segít abban, hogy meginduljon a gyógyulási folyamat, hiszen a masszázs nem más, mint az izmok különböző intenzitású átmozgatása. Ami érdekes lehet emellett, hogy a reumás panaszok kapcsán is felmerülhet, mint fájdalomcsillapítási mód. Elsősorban azokban az esetekben lehet hasznos, amikor úgynevezett lágyrész-reumatizmussal állunk szemben.

A reuma és izomfájdalmak kezelése a masszázs segítségével olyan lehetőség, amely akár segíthet csökkenteni a bevitt gyógyszerek mennyiségét, jobb életminőséget és gyorsabb gyógyulást hozhat magával.

Amennyiben Önt is különféle, ehhez kapcsolódó panaszok gyötrik, keressen minket bizalommal masszázs kezeléseink részleteiért, és segítünk megtalálni a reuma és izomfájdalmak kezelésére ideális megoldást!

Gerinc, csigolyák kezelése masszázzsal

Gerinc, csigolyák kezelése masszázzsalGerincünk állapota testünk minden más részére hatással van – éppen ezért, ha valamilyen probléma, megbetegedés lép fel, akkor fontos, hogy gondosan járjunk el az ügyben!

A gerinc és a csigolyák kezeléséhez komoly szaktudásra van szükség, hiszen egy rosszul kivitelezett gyógymód akár ronthat is a helyzeten. Amikor kiderül, hogy valamilyen gerinci problémával küzdünk, akkor nem feltétlenül jó, ha azonnal átváltunk a hátunkat komolyan igénybe vevő tornára – előbb meg kell erősíteni az izmainkat és fokozatosan változtatni az életmódunkon!

A masszázs ezen a téren kiváló lehetőséget nyújt, hiszen szakembereink pontosan tudják, milyen mozdulatokkal érhetik el a gerinc és a csigolyák betegségeinek javulását. Akkor is érdemes igénybe vennie a masszázs lehetőségét, ha már sikerült a tornát is beiktatni az életébe, hiszen a lazításra ekkor is szükség lesz!

Ne várja meg, hogy gerinc és csigolya problémái komoly betegséggé forduljanak át, amely az egész életvitelére hatással lehet – inkább látogasson el hozzánk! Segítünk megtalálni azt a megoldást, ami valóban hasznosnak bizonyulhat majd az Ön esetében!

Related Post

Masszázs masszőr szolgáltatások: