Wellness, masszázs kuponok

A masszázs kuponok nem összevonhatók, és nem vonatkoznak a masszázs csomagokra.

Kuponjaink a visszavonásig felhasználhatóak, használja, hogy használhasson.

KényezTalpmasszázs talpreflexológia kupontesse testét, és lazuljon el masszázs kupon szolgáltatásainkkal.

Nemcsak masszázs, akár cellulit kezelés a narancsbőr ellen, vagy a fájó sajgó ízületek csillapítása, mindenkit várunk, szépülés, és a test és lélek harmonikus állapotának elérése érdekében.

A hát és gerinc mentén történő masszázs során, kellemesen oldjuk az izmok, és kapcsolódó ízületek feszülését, vérbőséget előidézve segítjük a feltorlódott salakanyagok távozását, és finom mozdulatokkal kimozgatjuk a beállt vállakat.

A mindennapi megfeszített munka során, és a stresszes hétköznapoknak köszönhetően, szinte észre sem vesszük, hogy izmaink, ízületeink mozgása korlátozódik, vérkeringése fokozatosan lassul, vérbősége korlátozott.

A napi ülő munka, vagy a megfeszített (túlfeszített) fizikai munkavégzés, hasonló elváltozásokat idézhet elő.

A masszázzsal oldani tudjuk a feszültséget, mindeközben javasoljuk a rendszeres testmozgást, így gyorsítva az anyagcsere funkciókat, és a sok, az átlagosnál 30 % több folyadék fogyasztást. (lehetőleg rostos, cukor nélküli folyadék).

Érdemes pár napos (2 napos) lé böjt kúrát tartani, amihez elengedhetetlen, hogy egészségi állapotában ne forduljon elő egészségromláshoz vezethető állapot. Magas vérnyomásban szenvedő, cukorbetegség, szívproblémák stb…, sajnos kizárják a lé böjt kúra lehetőségét, de személyesen szívesen ajánlunk egyéb lehetőségeket.

Nemcsak masszázs minden, ami mögötte van, természetgyógyásztól.

Sok folyadék bevitelét javasoljuk

A masszázs során, és utána előfordulhat izomláz, esetleg a bőr kipirosodása, és égő érzés, ez természetes folyamat.

Feszült, sajognak az ízületei?

Egy kellemes talpmasszázs és talpreflexológia segítségével ellazulhat és felfrissülhet.
A talpmasszázs talpreflexológia segítségével az egész testet gyógyíthatjuk, tisztíthatjuk és elláthatjuk energiával. A masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezért el tudja távolítani az esetleges lerakódásokat és salakanyagokat a szervezetből.
A talpmasszázs során ezek ingerlésével az egész szervezetet tudjuk kezelni.

A talpmasszázs:

Remek módszer a betegségek megelőzésére és a kialakult betegségek kiegészítő terápiájaként.

A lerakódott salakanyagok kiválasztását segíti, az idegrendszert nyugtatja.

A masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, egyike a legrégebbi gyógyeljárásoknak.

A masszázs alkalmával a lábakat is átmasszírozzuk, így válik teljessé az energetizáló folyamat.

Az alakformáló masszázs célja elsősorban a feszesítés és a méregtelenítés. Főleg a fogyásban és helyi zsírszövetek csökkentésében lehet kiemelkedő szerepe. A masszázs során a szervezetben lerakódott salakanyagok felszabadulnak és távoznak, a vér- és nyirokkeringés élénkítése segíti az anyagcsere-folyamatokat, a bőr feszesebbé válik, szebbek lesznek a test körvonalai.

A masszázs segíti az ellazulást, így lelkileg is segíti a fogyni vágyókat. Az érintésnek, az intenzív érzéseknek köszönhetően javul a közérzetünk, könnyebb megbarátkozni a testünkkel.

A köpölyözés ősi kelet technika, amely fokozza a vérbőséget, ezáltal könnyebben tisztul a bőr és kötőszöveti réteg.

Frissüljön fel. és újuljon meg a varázslatos hévízi iszaptól, és a csokoládé jótékony hatásától.

Érezze a gyógyiszap gyógyító erejét, melyet egy 20 perces gyógyiszap pakolással, és testtekercseléssel érünk el.

 A maga nemében egyedülálló hévízi iszap egyaránt tartalmaz szerves és szervetlen anyagokat, s a benne lévő rádiumsók és redukált kénvegyületek a gyógy tényezők különleges értékeit képviselik.

A gyógyiszap a komplex fizikoterápiás kezelésekkel együtt valamennyi reumatikus- és mozgásszervi betegség kezelésére alkalmas.

Kísérletek bizonyítják, hogy egyedülálló szépészeti hatásokkal is rendelkezik: kiüríti a salakanyagokat, fokozza a sejtek anyag cseréjét, növeli a kollagén termelést, és a benne lévő ásványi anyagok feltöltik a szervezetet. Kiválóan alkalmas az arc, nyak és dekoltázs ránctalanítására, kúraszerű használat esetén pedig akár alakformálásra is. Rendszeres alkalmazása során fokozza az immunrendszer védekezőképességét.

Az iszapból készült termékek bársonyossá, puhává teszik a bőrt. Előnyösen hatnak a bőr- és kötőszöveti sejtek megújulására, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, és az öregedés jeleit is

Az iszap hatását, fokozzuk a csokoládé olaj masszázzsal,

A masszázs során a frissítőmasszázs fogásaival, a csokoládé-kivonatot tartalmazó, olaj segítségével és a csoki gyermekkort idéző illatával segítem az ellazulást, miközben az értékes hatóanyagok hatására a bőr feszessé és bársonyossá válik.

A csokoládés masszázsolaj minden bőrtípushoz alkalmazható, különösen ajánlott száraz, érzékeny bőrre és aktívan ránctalanít. Az olajban található anyagok, és összetevők hidratálják, tonizálják, feltöltik a bőrt, a koffein pedig stimulálja az idegrendszert, emellett hatékony energiaszint-fokozó, anyagcsere gyorsító hatóanyag, anti-cellulit hatású.

A csokoládé szépíti, simítja, feszesíti, bársonyossá teszi a bőrt, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Nyugtató, szorongást csökkentő, antidepresszáns hatású készítmény, kellemes élményt nyújt testnek és léleknek, felüdülést a bőrnek.

Az aktív hatóanyagok megőrzése érdekében jobb, ha nem mossák le a masszázs olajat, hanem egyszerűen csak letörlik a felesleget a bőrről egy törölközővel. Az olaj a masszázs után 12 órán át fejti ki hatását a bőrben.

Ezek összességében mind erőteljes antioxidáns anyagok, amelyek akadályozzák az emberi testben a káros szabad gyökök kialakulását. 

Természetgyógyász várja vendégeit a belvárosban!
Gondoljon testére,és újuljon meg lelkiekben is!

Engedje meg, hogy segítsek!

Hiszem, hogy együtt, a kezelések sikeresek lehetnek
Harmóniában gazdag életet kívánva, előre is köszönve bizalmát:

Sáfrányos István Masszőr és természetgyógyász masszázs

Tel: 06-30-9915-642

További szolgáltatásaink: Nyirokmasszázs nyirokdrenázsKineziotape

Megosztás