Kínai masszázs Budapest

Kínai száraz masszázs

 

kínai masszázs masszőr

Kínai masszázs

A kínai masszázs technikája több, mint 2000 éves múltra tekint vissza. A masszázs során a masszőr a test különböző akupresszúrás pontjait kezeli, illetve segíti az energiák áramlását a test meridiánjain keresztül. A masszázs során a Ying és Yang elméletét használjuk fel: ha szükséges élénkítjük, frissítjük a kezelt területet, ha azonban úgy helyes, akkor nyugtatjuk, oldjuk azt.

kinai-masszor

 

 

A kínai masszázs sok ezer év tudását hordozza magában. Ez a rendkívül komplex technika magában hordozza a hagyományos kínai orvoslás legtöbb különlegességét: az akupunktúrából hozott tapasztalatokat, a Qi (chi, csí) áramlásáról szerzett tudást, a Ying és Yang szemléletét. A kínai masszázs során stimuláljuk az akupresszúrás pontokat, segítjük az energia áramlását a meridiánokban.

 

Mikor segíthet a kínai masszázs?

 

kinai pont masszőr

  • Krónikus fáradtság, álmatlanság idején.
  • Mozgásszervi betegségek esetén.
  • Betegségek megelőzésében.

Milyen hatásai vannak a kínai masszázsnak?

 

Mi történik a kínai masszázs során?

A kínai masszázs során a masszőr kézzel stimulálja az akupunktúrás pontokat, így ez a módszer

Kínai pont akupresszúrás masszázs

megoldás azoknak a betegeknek az esetében is, akik félnek az ilyen kezeléssel járó tűszúrásoktól. A masszőr különböző technikákat alkalmaz az izmokon és a meridiánokon is, ezek felfrissítik az adott területet, segítik a szervezet energiáinak szabad áramlását. Ezen kívül kimozgatás is történik: oldjuk az ízületek kötését.

 

 

Egyszerű tippek:

Ha utazáskor rosszul lennénk:

Néhány másodpercig húzzuk finoman lefelé a fülcimpánkat. Nyomkodjuk át a bemélyedést föntről lefelé haladva apró mozdulatokkal. Majd a fülcimpa ívet is masszírozzuk át ( mintha egy borsót dörzsölnénk el közrefogva a fület két ujjunkkal.

Fejfájás csillapítása:

Kezünk hüvelyk és mutató ujjával keressük meg a másik kéz hüvelyk és mutató új közötti húsos lebenyt. (ez egy érzékeny pont). Nyomjuk 1 percig fokozatosan fájdalomkúszóbb határáig, nem átlépve. Majd morzsoljuk. és lüktető lassú nyomogatással oldjuk a feszültséget. Mindkét kézen elvégezhető a gyakorlat. Hüvelykujjunkkal tapintsuk ki a fül mögötti dudort, majd nyomjuk egyenletesen 30 mp-ig, közben figyeljünk a légzésünk ütemére, lassú és egyenletes legyen.

 

 

 

További szolgáltatásaink: Masszázs, Gyógynövények és gyógyteák Talpmasszázs reflexológia

Úgy érzi, Önnek is a segíthet a kínai masszázs?

Engedje meg, hogy segítsek!

Hiszem, hogy együtt, a kezelések sikeresek lehetnek
Harmóniában gazdag életet kívánva, előre is köszönve bizalmát:

Sáfrányos István Masszőr és természetgyógyász masszázs

Tel: 06-30-9915-642

celluit masszázs kezelések

Megosztás