Természetgyógyászati rendelés, masszázs kezelések Budapesten

masszazs-masszor

 

 

Tudta Ön, hogy a masszázs szó felkentet jelent, rokon a messiás szóval, és régen felkenő asszonyok végezték? De alkalmazták az egyiptomiak és a keleti kultúra is, mint gyógyító tevékenységet, és innét vette át a modern nyugati orvoslás.

 

Talp és kéz reflexológia masszázs,  mellyel mikro szinten tudunk hatást gyakorolni a masszázsal a szervezet folyamataira. Talán a mai orvostudomány által legjobban elfogadott terület a Más masszőr  szolgáltatások masszázs után, mint alternatív gyógyászat.

Tudta Ön, hogy a régi egyiptomi kultúrában már alkalmaztak kéz- és talpmasszázst, amit korabeli képek is bizonyítanak?

 

Tekintse meg és vegye igénybe a talpreflexológiai masszázs szolgáltatásainkat!

 

 Természetgyógyászat masszázs

 

Tapasztalatom szerint, a természetgyógyász (és a masszázs során a masszőr is) egy irányított, kötetlen kérdezz-felelek párbeszéddel olyan gyökeres problémákra is fényt deríthet, amire nem gondol az ember a betegségével kapcsolatban.Nem feladatom ellátni orvosi diagnosztikai teendőket, hiszen nem orvos vagyok, hanem természetgyógyász és masszőr, és a kettő korántsem ugyanazt a területet fedi le. De nagyban segíthetek kiegészítő terápiával, akár műtéti felépülést követve, akár az orvosi kezelés mellett, vagy a megelőzésben, prevencióban. Nem csak jogilag igaz az a meghatározás és megállapítás, hogy a természetgyógyászat olyan egészségügyi tevékenység, amely a tudományosan megalapozott, konvencionális gyógyítást egészíti ki, hiszen a gyógyulni kívánó elsődleges szervi-lelki szükséglete (minőségi állapota) az, amely meghatározza, hogy melyik az a gyógymód (kezelési módszer, legyen az masszázs technika vagy egyéb természetes gyógymód), amely prioritást élvez és szükséges a mielőbbi javuláshoz, gyógyuláshoz! Véleményem szerint a lényeg mindig a beteg, az ő hozzáállása a betegséghez, a gyógyulni akarása, eltökéltsége, és hite a gyógyulásban. Tehát az elsődleges szempont mindig Ön, és a többi kiegészíti, segíti, megoldja a problémát, megállítja és visszafordítja a felmerült egészségromlást.

Gyakran stresszel a mindennapokban? Hátfájás, nyaki panaszok kínozzák? Az egészségtelen életmód, a túlhajszoltság és a feszültség bizony előbb vagy utóbb, de biztosan nyomot hagynak egészségi állapotunkon. Ilyenkor jönnek jól azok a természetes módszerek, melyeket már évezredek óta használ az alternatív orvoslás.

masszázs története régmúlt időkre vezethető vissza, s napjainkban is sokaknak nyújt segítséget. A talp és kéz reflexológia legalább olyan ismert és keresett fajtája az alternatív gyógyászatnak, mint a fogyást nagymértékben elősegítő nyirokmasszázs, vagy az energiák áramlását megtámogató kínai masszázs. S hogy hol érhető el olyan szolgáltatás, melynek színvonalával garantáltan elégedett lesz?

Ha masszázs Budapest területén érdekelné , akkor érdemes szakemberünkhöz fordulnia, aki nagy tapasztalattal végzi munkáját, és szolgálja a vendégek egészségét ezzel. Nem csak energikusabb, erősebb és nyugodtabb lesz a testet-lelket felüdítő masszázs hatására, de diétáját is megtámogathatja a megfelelő nyirokmasszázs választásával. A szervezet méregtelenítő funkcióinak beindításával a fogyás könnyebben megy majd, ami az egészség helyreállítása érdekében korántsem elhanyagolható.

masszázs Budapest eredményes, és hatásos irodai munkavégzés esetén is,, hiszen jól tudjuk, hogy az ülőmunka igencsak rányomja bélyegét a szervezet általános állapotára. Felejtse el a hát-, és derékfájást, és frissüljön fel igazi szakember kezei között! A masszázs valódi kényeztetés a testnek és a léleknek, mely jótékony hatással bír a pszichés folyamatok alakulására is.

 Akkor mire van szüksége a betegnek?

Természetgyógyászat talpmasszázs reflexológia

A betegnek – és inkább hívjuk páciensnek –, arra van szüksége, hogy szakszerű segítséget kapjon állapotával kapcsolatban legyen szó masszázsról vagy egyéb tevékenységről A felmerült betegségére, állapotára segítséget nyújtsunk, beszéljünk akár orvosokról, természetgyógyászokról, egészségügyi személyzetről. Ideális esetben a három pillér a beteg, az orvos és a természetgyógyász, akik mind közreműködnek a sikeres gyógyulás elérésében.

A betegség üzenet

Az egészség nem csupán betegségmentesség, hanem a test, a szellem, a lélek teljes harmóniája, kiegyensúlyozott működése, és szociális jóléti állapota. A betegség figyelmeztet, üzenetet hordoz, hogy oldja meg gondjait, és találja meg ismét önmagát.

Félreértés ne essék, a betegséget igenis kell gyógyítani, leküzdeni, vagy ha más lehetőség nincs, akkor elfogadni. Az egészség visszaállítása a cél minden szinten, még akkor is, ha maga a tökéletes egészség nem létezik, csupán idea szinten.

Holisztikus alternatív gyógyászat természetgyógyászA holisztikus gondolkodással a természetgyógyászat  (és a jó masszőr és masszázs)  sokkal inkább épít a szervezet saját betegségmegelőző képességére, mint a kívülről bevitt gyógyszerek hatására. A masszázs is ezt a szemléletet követi, és a masszőr is megpróbálja feltérképezni a masszírozandó vendéget.

Jóllehet az egészséget befolyásolják többek között genetikai tényezők, az életmód és azon belül a gondolkodás, az aktivitás, a szabadidő értelmes eltöltése, a munka és pihenés helyes aránya, a természetes és mesterséges környezet, a helyes táplálkozás és persze lehetne még sorolni… de nem utolsó sorban, hogy a beteg mennyire veszi igénybe mind az orvos, mind a természetgyógyász segítségét. Amikor megbomlik az egyensúly, felborul a szervezet harmóniája, illetve legyengül az immunrendszer, akkor válunk igazán sebezhetővé. A baktérium semmi, minden a táptalaj – mondta Claude Bernard.

Legyen konkrét a panasz vagy általános, a fájdalom üzenet, hogy nem működik jól testünk. 06 30 9915-642

 

 Egy idézettel zárva gondolatomat:

Maria Treben: „Minden panasz gyógyítására terem egy gyógynövény”

Engedje meg, hogy segítsek!

Hiszem, hogy együtt, a kezelések sikeresek lehetnek
Harmóniában gazdag életet kívánva, előre is köszönve bizalmát:

Sáfrányos István Masszőr és természetgyógyász masszázs

Tel: 06-30-9915-642

További szolgáltatásaink: Talpmasszázs reflexológiaKineziotape Kiropraktikus lágy csontkovácsolás

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, a kezeléseket  csak szabad kapacitás szerint tudjuk elvégezni. Rugalmas nyitva tartásunk, reményeink szerint biztosítja, hogy vendégül láthassuk. Kezelések időpont egyeztetés alapján.

 

Talpmasszőr Budapest reflexológus Budapest Talpmasszőr Budapest reflexológus Budapest Masszázs masszőr reflexológus Budapest Masszázs masszőr reflexológus Budapest

Masszázs masszőr szolgáltatások: